Pagini

sâmbătă, 28 august 2010

Cum poti scrie mp3 cu Nero burning rom– videotutorial

Download NERO6608
Click Aici pentru a vizualiza MiniDemo
Nero burning rom" ne ajuta sa salvam datele noastre pe CD/DVD-uri.
Nero este un produs al companiei"Ahead".
La pornirea programului trebuie selectionat inscriptorul CD sau DVD , apoi dintre multiplele optiuni ale programului, alegem Data si aici alege data disk, deoarece vom scrie doar date, directoare si fisiere.
La deschiderea ferestrei urmatore accesam add pentru adaugarea datelor sau putem sa folosim metoda drag and drop.
Daca lista noastra depaseste capacitatea CD-ului mai stergem din date apasind delete si in final dam clic pe next.
Daca indicatorul verde ne confirma ca avem putin sub 700 MB, trecem la finalizare dand clic pe burn. introducem un disk blank si asteptam terminarea procesului de ardere.
Acest software este un puternic program de inscriptionare a CD-urilor avind o multitudine de optiuni, de aceea cred ca nu trebuie sa lipseasca dintre programele noastre preferate instalate pe computer.

6 comentarii:

 1. Pai si mp3 cum scriem,ca in final asta ne interesa,dar n-am vazyt decat dvd si cd....

  RăspundețiȘtergere
 2. 1. Regula numarul unu cand doresti sa scrii un CD sau un DVD este, s-a ai introdus CD-ul sau DVD-ul in unitatea o optica.
  2. Regula numarul doi, intodeauna s-a ai selectat ceva in panoul din stanga [filme, muzica, documente, etc], in cazul tau numai mp3-uri

  -Tot ce trebuie facut de la bun inceput este s-a ai introdus in unitatea optica un CD ori un DVD , dupa momentul selectari mp3-iurilor in panoul din stanga te duci pe butonul [Burns the current compilation , cel care o pictograma cu un chibrit aprins peste un CD] si dai click pe el…are sa-ti apara un panou [Burn Compitalion] si selectezi din partea stanga CD ori DVD , asta in cazul in care nu vede unitatea ta optica automat Cd-ul sau DVD-iul introdus in ea…Click pe tabul Burn [sus pe mijlocul panoului, al 7-lea buton], aici selectezi viteza de scriere [faci exact cu am aratat eu in mini tutorialulvideo] dupa care te duci pe butonul Burn [cel din dreapata sus] si apesi pe el . Daca CD-ul sau DVD-iul este in unitatea optica va incepe sa scrie autotmat tot ce ai selectat tu…Dupa ce s-a terminat scrierea CD-ului sau DVD-iului are sa te anunte printr-un mesaj pe care tu ai sa-l confirmi cu un click pe butonul aferent mesajului, dupa care te duci in dreapat jos si apesi butonul Done, si cu asta ai terminat scrierea .

  RăspundețiȘtergere
 3. cum scriu un mp3 cu nero burning rom 10 ? am dat la mixt cd & cd extra si'mi apare ca depasesc capacitatea cd'ului , am numai 69 melodii selectate , ori nu pot sa dau Burn

  RăspundețiȘtergere
 4. Vanessa -admin esti cea mai tare ! Datorita tie am luat 10 la mate,mersi mult.

  RăspundețiȘtergere
 5. De ce v-ati oprit si nu mai faceti tutoriale noi? Profitati de pauza luata de cei de la videotutorial.ro care au virat-o catre telefoanele mobile. Deasemenea cred ca ar fi mai bine daca ati baga si sonor in tutoriale ca nu va mananca nimeni. Un pic de curaj si apoi vi se v-a parea foarte simplu. Noi cei care cautam informatie nu stam sa ne batem capul cu calitatea vocala (vezi vocea Irinei Nistor) Succes

  RăspundețiȘtergere
 6. unde e tutorialul? nu vad niciun videoclip,iar link-ul cu ss nu functioneaza :/

  RăspundețiȘtergere

Foloseste Emoticon: _ :) _ :)) _ :D _ :P _ =D> _ =))