Pagini

vineri, 27 august 2010

Redenumeste toate pozele tale cu ACDSee Pro

Download ACDSee Pro 2.5.358 Photo Manager
Click Aici pentru a vizualiza MiniDemo

Cu noul ACDSee Pro 2.5.358, puteţi vizualiza, administra, edita şi publica fotografii, la nivel profesional.

Noua versiune a popularului ACDSee Pro, permite organizarea si procesarea mai rapida a fotografiilor iar functia de prelucrare in calup economiseste semnificativ timp.
ACDSee Pro vine cu toate uneltele necesare fotografilor profesionisti. Descarcati pozele de pe aparatul foto, manipulati informatiile de tip metadata, editati imaginile fara griji datorita noului modul ce face automat o copie de siguranta a originalelor, si transformati backup-urile intr-o joaca de copil. Astfel va veti putea bucura de instantanee perfecte, fisiere organizate si un ritm de lucru optimizat nevoilor dumneavoastra.
Cu noua facilitate de importare a fotografiilor, veti organiza fotografiile in timp ce le descarcati de pe aparat sau de pe un alt dispozitiv mobil. Salvati timp pretios setand categorii, cuvinte cheie, informatii EXIF sau IPTC si multe altele. Redenumiti, rotiti, stergeti, fixati destinatia si creati copii de siguranta.
Vizualizati, sortati, alegeti si comparati fotografiile intr-o interfata complet configurabila de o viteza si simplitate neegalata. Selectati orice thumbnail pentru a vedea o previzualizare mai mare sau dublu click spre a umple ecranul. Navigati prin mii de instantanee si identificati-le pe acelea pe care doriti sa le pastrati. Comparati pana la patru imagini de odata pentru a alege cea mai buna dintre ele.
Catalogati si refaceti fotografiile dumneavoastra cu unelte flexibile concepute pentru fotografii profesionisti. Organizati colectia dumneavoastra foto avand control complet.
Acum puteti salvati cautarile frecvente si complexe. Cautarea este mai usoara folosind bara de cautare rapida.
Asigurati compatibilitatea imbunatatita a imaginilor cu noul mediu UNICODE. Cititi numele sau informatiile metadata ale fisierelor care includ caractere ce nu fac parte din setarile de limba implicite ale sistemului. Astfel pot fi vazute chiar diacriticele specifice limbii romane.
ACDSee Pro ofera suportul complet RAW impreuna cu functiile de editare.
Prezinta chiar si cunoscuta unealta Shadow/Highlight. Reparati instantaneu defectele fotografice comune ca pete, reflexii, zgarieturi ale lentilelor precum si alte imperfectiuni folosind Photo Repair Tool. Puteti ajusta global mii de fotografii folosind editarea batch.
Utilizati unealta de selectie pentru a aplica ajustari ca estomparea, saturatia si colorarea in zone bine definite in imagine. Finisati in final imaginea adaugand chiar si rame personalizate, umbre sau efecte luminoase. Creati cu usurinta printuri de calitate superioara datorita template-urilor prestabilite. Partajati pozele favorite prin e-mail, pe galeria online a ACDSee si slide show-uri.
Auto slide show-urile au fost imbunatatite cu functii noi ca pan si zoom, efecte alb/negru si sepia, plus suportul pentru fisiere audio. Puteti adauga chiar si watermark-uri tuturor fotografiilor dintr-un singur click spre a reflecta copyright-ul dumneavoastra..
Arhivati-va colectia in fisiere .zip, CD-uri sau DVD-uri, si sincronizati-va automat colectia de fotografii cu dispozitive externe ca harddisk-uri externe.

ACDSee Pro este una dintre cele mai puternice aplicaţii de organizare de pe piaţă, concurând cu Adobe Lightroom.
.............................
O alta metoda sa redenumesti sa numerotezi pozele tale este direct in Windows.
Cum Procedam:
Pas 1. Deschizi folderul unde ai pozele si le selectezi pe toate cu mouse-ul sau apesi tastele ctrl+A...
Pas 2. Te duci cu mouse-ul in portiunea selectata de culoare albastra si fara sa dai vreun click sa altceva duci cursorul pe prima poza din selectia ta.
Pas 3. Acum click dreapta pe prima poza din selectia ta din zona albastra si te duci cu mouse-ul pe Rename iar prima poza care iti va da voie sa o redenumesti scrii 01 sau 1 sau a.
Dupa ce ai redenumito sa spunem 01 apesi Enter si vei vedea ca toate pozele se vor numerota de la 1 pana la cat aveti voi in folder.
Click Aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Foloseste Emoticon: _ :) _ :)) _ :D _ :P _ =D> _ =))