Pagini

vineri, 27 august 2010

Cum se repara bad-urile de pe un hard disk cu KillDisk- videotutorial

Download Bootable ISO Image of Active@ KillDisk
Click Aici pentru a vizualiza MiniDemo
Active@ KillDisk este un soft de DOS puternic si compact, ce permite utilizatorului sa distruga toate informatiile de pe un Hard Disk, floppy disk, Stick USB pentru totdeauna, excluzand orice posibilitate de recuperare ulterioara a fisierelor si directoarelor sterse.

Pentru a rezolva problema Bad-urilor logice aveti nevoie de o stergere totala a hard disk-ului, acest lucru il faceti cu KillDisk .


Uitati de toate celelalte softuri de reparatie Hard Disk, sunt pierdere de timp fara rezultate.
Prin stergerea cu Killdisk folosind metoda On Pass Zeros, sansele de a repara un Hard Disk ce contine bad-uri logice este de suta la suta si o durata de viata prelungita. 
Active@ KillDisk DOS Application

Formatare hard disk On Pass Zeros (quick low security)

Formatarea unui hard disk se poate face prin mai multe metode,in cazul nostru vom vedea prima metoda care este cea mai simpla si benefica.Aceasta metoda sterge toate datele de pe hard disk,iar in cazul in care ve-ti dori sa recuperati datele pierdute, nu ve-ti mai avea ocazia,pentru ca totul se rezuma la o stergere DEFINITIVA ducand la irecuperarea lor. Formatarea la nivel inferior (On Pass Zeros (quick low security) (format) pregateste sectoarele si este facuta de regula de catre fabricant-ul Hard Disk-ului

Defecte Fizice si Defecte Logice
DEFECTELE FIZICE se impart la randul lor in doua categorii:

DEFECTE ELECTRICE si DEFECTE MECANICE. Defectele electrice se caracterizeaza printr-o defectiune la nivelul partii electrice sau al ROM-ului iar cele mecanice prin defectiuni ale capetelor de citire sau ale motorului.
In cazul defectelor fizice reparatia Hard Disk-ului este aproape imposibila.

DEFECTELE LOGICE se caracterizeaza prin defectiuni la nivelul partitiilor, deteriorari ale sistemului de fisiere, formatari sau stergeri accidentale. Putem discuta de un defect logic doar daca hardul este in perfecta stare de functionare sau are cel mult cateva bad sectoare. In cazul defectelor logice reparatia Hard Disk-ului se poate face cu succes.

7 comentarii:

 1. Salut. Am si eu o problema: am formatat hardul cu killdisk iar dupa formatare nu mai pot instala niciun sistem de operare nici windows nici linux. Cand dau sa instalez wind. xp se blocheaza in tipul instalarii pe la 35 minute ramase in timp ce se incarca bara de la installing devices, iar cand incerc cu vista sau wind. 7 se blocheaza pana sa apara optiunea cu instalarea , la starting windows. Daca puteti va rog sa ma ajutati sa rezolv problema. Oare o fi de la faptul ca in bios la hard am doua posibilitati sal setez pe enchanted sau pe compatible. Pe compatible formatarea cu killdisk arata timp ramas vreo 17 ore iar cand e setat ench. arata 2 ore. Eu lam formatat cand era setat pe enchancement. Oare trebuie sal formatez iar cu killdisk insa setat hardul pe compatible? Va rog sa ma ajutati ca nush ce sa mai fac. Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Dupa formatarea HDD-ului cu, KillDisk in modul in care am aratat eu, partitiile nu mai exista, Hdd-ul este sters total. Va trebui sa reconstruiesti partitiile cu un program de partitionare in felul urmator .
  1. Pentru Xp, creaza partitia in felul urmator C:\ NTFS de 10 Gb \ Activ \ Primary \ dupa care o formatezi si restartezi calculatorul, apoi bootezi de din nou de pe discul cu programul de.partitionare.
  2. Creezi acum si partitia D:\ alocand tot spatiul nefolosit de pe HDD. D:\ NTFS \ Logical, , dupa care formatezi partitia si restart.
  - Vizioneaza acest tutorial video cum se partitioneaza un HDD, cu Partition Magic si vei intelege cum sa folosesti si Easeus Partition Master
  CLICK AICI...Cum partitionam un HDD cu Partition Magic
  CLICK AICI...EASEUS Partition Master, un program gratuit
  Dupa acest moment te apuci sa instalezi Windows-ul.
  Pentru Windows 7 la fel procedezi doar ca, partitia C:\ o faci mai mare cam in jur de 20 Gb
  Atentie !!! Dupa ce ai instalat Windows 7 si poate vrei sa reinstalezi Windows Xp nu vei putea, de ce? , pentru-ca Windows 7 modifica MBR-ul iar Windows XP nu va mai boota sub nici o forma,
  Acest lucru se rezolva simplu cu un program de partitionare care are si functia Repara MBR-ul [ master boot record ] .
  Eu ti-am pus la download un program de partitionare si anume, Imagine iso EASEUS Partition Master . Imaginea iso, o vei scrie pe un CD cu Nero [sper ca
  sti sa scrii o imagine iso bootabila , cu nero faci in felul urmator. Deschizi nero si sus pe bara te duci pe butonul Recorder, click pe el s-a expandeze si te duci Burn Image, click pe burner image si dai lcatia unde ai salvat imaginea iso cu EASEUS Partition Master. Vei scrie imaginea la cea mai mica viteza pe care o are unitatea ta optica ].
  EASEUS Partition Master iso CLICK AICI

  RăspundețiȘtergere
 3. Ok. Multumesc foarte mult Acum o sa ma apuc.

  RăspundețiȘtergere
 4. A mers :) Multumesc mult de tot vanessa pt timpul acordat.

  RăspundețiȘtergere
 5. la mine se blocheaza la secunda 17 din tutorialul de mai sus

  RăspundețiȘtergere
 6. La mine nu se blocheaza. Goleste cache-ul browserului si ai sa vezi ca nu se mai blocheaza.
  Daca nu stii sa golesti, cache-ul browserului, da un click aici si ai sa vezi cum se face

  RăspundețiȘtergere
 7. Salut,Am si eu o problema am dat sa reinstalez windosu 7 si cand am trecut de faza cu partitiile mi-a aparut faza cu lista aia cand se incarca am astp 20-30 min si nici nu trecuse de 8% si i-am dat restart si cand sa ajung la partea cu partitii nu imi mai aparea nici C nici D-ul si nu mai pot face nimic..Putin ajutor va rog?

  RăspundețiȘtergere

Foloseste Emoticon: _ :) _ :)) _ :D _ :P _ =D> _ =))