Pagini

vineri, 18 februarie 2011

Cum facem un backup cu EASEUS Todo Backup Home 2.0– videotutorial Seria ( I )

Download Easeus Todo Backup Home 2.0 Free
Click Aici pentru a vizualiza MiniDemo
EASEUS Todo Backup Home Free este un software care din perspectiva multora este cea mai eficienta suita de backup Free. Pe langa principala sa functie mai ofera si alte facilitati . Din descrierea celor de la EASEUS aflam ca sub 20% dintre utilizatori isi fac backup datelor din PC , ceea ce nu este un lucru bun deloc daca vedem procentul mic al oamenilor care recurg la un backup. Printr-un backup puteti evita chiar reinstalarea SO-ului , in cazul in care sistemul este afectat serios de o eroare sau din alta sursa.
       Caracteristici:

  • Backup si recuperare – Faceti backup intregului sistem , incluzand sistemul de operare si aplicatiile instalate .
  • Backup al Folder-elor si Fisierelor – Aveti posibilitatea de a face backup unui folder sau unui fisier specificat de voi.
  • Backup inscremental – Acest tip de backup stocheaza doar fisierele modificate de la ultimul backup , salvand timp si spatiu pe HDD.
  • Programarea backup-ului – Puteti de asemeni sa programati un backup. Aceasta actiune se realizeaza foarte simplu , urmand un wizard.
  • Management-ul Backup-ului – Prin aceasta facilitate puteti manageria backup-urile foarte simplu. Puteti sa le modificati sau sa le stergeti cand doriti voi
  • Tool-uri utile – EASEUS Todo Backup Home mai ofera si cateva tool-uri foarte utile. Unul dintre acestea va permite sa creati o Clona a unei partitii sau a intregului HDD. Mai ofera si un utilitar denumit Partition Wipe cu care puteti sterge definitiv datele dintr-o partitie.
  • Compatibil cu Windows xp, Vista, Windows 7 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Foloseste Emoticon: _ :) _ :)) _ :D _ :P _ =D> _ =))