Pagini

joi, 21 aprilie 2011

Cum sa facem aplicatii portabile cu VMware Thinapp 4.5 Enterprise- videotutorial

Download VMware Thinapp 4.5 Enterprise
Click Aici pentru a vizualiza MiniDemo
VMware Thinapp 4.5 Enterprise este un soft pe care va puteti baza cu incredere in momentul in care doriti sa transformati un program favorit care se instaleaza in mod traditional, intr-unul portabil.
Atentie acest soft este compatibil numai cu Windows XP dar, programele portabile realizate cu acesta vor rula si pe Windows Vista si Windows 7.
Nu stiu cat de bine sunteţi familiarizati cu notiunea de programe portabile. Acestea sunt aplicatii care nu necesita instalare. De cele mai multe ori faceti pur şi simplu dublu click pe aplicaţie şi aceasta porneste. In unele cazuri acestea trebuie doar dezarhivate într-un nou director si din nou, rulează cu dublu click.
De ce sunt atat de utile aceste programe? Nu au nevoie de instalare. Prin instalare programele se strecoară peste tot în sistemul vostru, inclusiv în Windows Registry si va încetinesc considerabil calculatorul.
Cel mai important avantaj al acestor programe este ca se pot pune pe memory stick si pot fi utilizate pe orice calculator în care introduceti stickul. Prin urmare nu mai este nevoie sa va faceti probleme ca cei pe care îi vizitati nu au programele de care aveti nevoie, ci pur si simplu introduceti memory stick-ul si rulati programul.
Compatibil numai cu Windows Xp.

3 comentarii:

 1. Deci sa inteleg ca:
  Spre deosebire de varianta cu winrar, aici nu merge facut programul portabil daca este deja instalat. Trebuie sa instalam dupa pornirea programului Thinapp; La varianta cu winrar, poate fi instalat deja programul pe care vrem sa-l facem portabil, dar nu merge mereu.
  Daca gresesc te rog sa imi spui.
  multumesc

  RăspundețiȘtergere
 2. Exact, ai inteles perfect.
  1. Instalezi VMware Thinapp dupa care faci o prescanare a windows-ului. Astepti pana se termina prescanarea si te va trece automat in panoul unde iti va scrie Install The Aplicattion Now.
  Din acest moment te apuci si instalezi programul tau preferat pe care vrei sa-l transformi intr-un Portabil.
  Atentie ! Cat timp instalezi programul tau preferat sa nu inchizi VMware Thinapp, va ramane deschis permanent.
  Dupa ce ai instalat programul il setezi cum iti place tie, introduci serialul daca cere acest lucru, dupa care il inchizi.
  2. Acum treci la VMware Thinapp in panoul, Install The Aplicattion Now si dai Next.
  Restul setarilor le faci ca si in tutorial.
  .............................
  In cazul cand vrei sa faci un program portabil cu WinRar, programul poate fi instalat si cu o saptamana in urma, nu este nici o problema.
  Atentie : Acest mic truc s-ar putea sa nu functioneze pentru toate programele, unele nu au sa se lase nici in ruptul capului transformate in portabile prin aceasta metoda.

  RăspundețiȘtergere
 3. MULTUMESC pentru promtitudine. Am citit tot siteul, am "cules" tot ce mi-a placut, am invatat destule, recunosc. Mi-a luat vreo 2 saptamani. Acum ca am terminat, nu ramane decat sa astept urmatoarele "lectii"
  cu respect

  RăspundețiȘtergere

Foloseste Emoticon: _ :) _ :)) _ :D _ :P _ =D> _ =))