Pagini

miercuri, 6 aprilie 2011

Cum se face un program portabil cu WinRAR- videotutorial

Download Resource Hacker
Click Aici pentru a vizualiza MiniDemo
Nu stiu cat de bine sunteţi familiarizati cu notiunea de programe portabile. Acestea sunt aplicatii care nu necesita instalare. De cele mai multe ori faceti pur şi simplu dublu click pe aplicaţie şi aceasta porneste. In unele cazuri acestea trebuie doar dezarhivate într-un nou director si din nou, rulează cu dublu click.
De ce sunt atat de utile aceste programe? Nu au nevoie de instalare. Prin instalare programele se strecoară peste tot în sistemul vostru, inclusiv în Windows Registry si va încetinesc considerabil calculatorul.
Cel mai important avantaj al acestor programe este ca se pot pune pe memory stick si pot fi utilizate pe orice calculator în care introduceti stickul. Prin urmare nu mai este nevoie sa va faceti probleme ca cei pe care îi vizitati nu au programele de care aveti nevoie, ci pur si simplu introduceti memory stick-ul si rulati programul.
In acest mini tutorial video am sa va arata un mic truc cum se poate face aproape orice ce program, portabil cu binecunoscutul arhivator WinRAR. Nu aveti de facut decat doua-trei randuri de comenzi ce trebuie adaugate in winrar si programul portabil este ca si facut.
Atentie : Acest mic truc s-ar putea sa nu functioneze pentru toate programele, unele nu au sa se lase nici in ruptul capului transformate in portabile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Foloseste Emoticon: _ :) _ :)) _ :D _ :P _ =D> _ =))