Pagini

vineri, 27 august 2010

Comodo Internet Security Free

Download Comodo Internet Security Oficial Site
Click Aici pentru a vizualiza MiniDemo

Noul Comodo Internet Security IS4 nu numai ca este o suita de securitate foarte buna dar chiar depaseste cunoscutul Internet Security Kasperky iar pe deasupra mai este si Free. Noul Comodo IS4 venind cu cateva imbunatatiri il face si mai redutabil.
Exista destule modificari care fac Comodo IS 4 un program redutabil de securitate, mult imbunatatit fata de versiunile precedente.
Defence+
A fost introdusa componenta Sandbox ce functioneaza pe baza a doua principii:
1 – Virtualizarea fisierelor de sistem si a registry-ului
Aplicatiile rulate “sandboxed” vor fi executate in interiorul unui mediu virtual care va asigura integritatea completa a fisierelor proprii PC-ului dumneavoastra. Orice fisier potential daunator nu va mai putea actiona asupra Pc-ului real.
2 – Cont de utilizator cu privilegii reduse
COMODO Sandbox, in acord cu nivelul de restrictie, indeparteaza multe dintre privilegiile procesului rulat sandboxed si aplica restrictiile adecvate impuse de sistemul de operare si de tipul de cont utilizat.
A fost indepartat modul de instalare, Comodo recunoscand acum automat orice installer. De asemenea exista posibilitatea realizarii unui punct de restaurare (prin System Restore sau Comodo Time Machine), iar fisierele suspecte pot fi trimise automat la analiza.
Firewall
Crearea de reguli automate este dezactivata implicit la instalare. Instalat ca produs complet policy-ul firewall este modificat astfel incat: toate conexiunile spre PC sunt blocate automat, toate conexiunile dinspre PC spre exterior sunt permise automat.
AntivirusComodo AV poate scana acum si in Safe Mode.
Actualizarea raporteaza numarul de kb\mb descarcati.
A fost adaugata dezinfectia fisierelor virusate (pentru file-infectors tip Virut, Sality) si capacitatea de scanare si detectie a fost imbunatatita major.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Foloseste Emoticon: _ :) _ :)) _ :D _ :P _ =D> _ =))