Pagini

joi, 7 octombrie 2010

Cum blocam si restauram pozitia initiala a icoanelor de pe Desktop– videotutorial

Download DesktopOK
Click Aici pentru a vizualiza MiniDemo
Ceea ce ma enerveaza cu adevarat este faptul ca ori de cate ori merg la prieteni ce au copii mici pierd laptopul din priviri si in mai putin de un minut, toate iconitele au zburat pe unde au avut chef “managerii” si imi dau seama cand in loc sa deschid un folder intru pe messenger… cand vad ca in locul Firefox-ului e Winamp-ul, si tot asa. E greu sa ma reobisnuiesc cu noua pozitie a iconitelor asa ca de ceva vreme utilizez o aplicatie care salveaza pozitia lor pe desktop si atunci cand o noua tornada a trecut peste desktop-ul meu, un singur click este suficient pentru a dispune iar de aceeasi organizare a iconitelor.
DesktopOK este un utilitar portabil care salveaza intr-un fisier configuratia desktopului. Prin simpla apasare a butonului “Save”, acesta creeaza un mic fisier pe care il putem restaura selectand in lista din fereastra principala data realizari backup-ului. La prima rulare utilitarul este afisat in limba germana dar in coltul stang-inferior, avem un buton de unde putem seta limba in engleza ca predeterminada cu un simplu click pe steagul Angliei. Functioneaza perfect in Windows XP, Vista si Windows 7.
Eh, “daca si iconitele de pe desktop-ul au obiceiul sa se adune pentru a se juca impreuna, acum le puteti trimite acasa cand au terminat apasand butonul Restore.  :)0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Foloseste Emoticon: _ :) _ :)) _ :D _ :P _ =D> _ =))