Pagini

miercuri, 16 februarie 2011

Cum clonam o partitie cu Easeus Todo Backup Home 2.0 Free– videotutorial Seria ( III )

Download Easeus Todo Backup Home 2.0 Free
Click Aici pentru a vizualiza MiniDemo
 Pe langa alte multe obtiuni pe care le ofera Easeus Todo Backup Home 2.0 Free este si Clonare unitati HDD ( Disk Clone si Partition Clone )

Daca HDD-ul dumneavoastra (unitatea pe care sunt stocate toate informatiile, documentele, setarile, programele, sistemul de operare, etc) incepe sa dea semne de „oboseala”si trebuie schimbat sau vreti sa il schimbati cu unul mai mare exista posibilitatea clonarii vechiului HDD si trecerea tuturor informatiilor pe noul HDD EXACT cum au fost pe cel vechi.
Prin aceasta operatiune, dumneavoastra nu veti sesiza modificari in modul de lucru al calculatorului, toate informatiile sunt la locul lor, exact asa cum erau ordonate de dumneavoastra, singura schimbare fiind, dupa caz, spatiu mai mare pe disc (daca l-ati schimbat cu unul mai mare), discul lucreaza mai rapid (daca este unul mai performant sau daca vechiul HDD era defect).

Caracteristici:

  • Backup si recuperare – Faceti backup intregului sistem , incluzand sistemul de operare si aplicatiile instalate .
  • Backup al Folder-elor si Fisierelor – Aveti posibilitatea de a face backup unui folder sau unui fisier specificat de voi.
  • Backup inscremental – Acest tip de backup stocheaza doar fisierele modificate de la ultimul backup , salvand timp si spatiu pe HDD.
  • Programarea backup-ului – Puteti de asemeni sa programati un backup. Aceasta actiune se realizeaza foarte simplu , urmand un wizard.
  • Management-ul Backup-ului – Prin aceasta facilitate puteti manageria backup-urile foarte simplu. Puteti sa le modificati sau sa le stergeti cand doriti voi
  • Tool-uri utile – EASEUS Todo Backup Home mai ofera si cateva tool-uri foarte utile. Unul dintre acestea va permite sa creati o Clona a unei partitii sau a intregului HDD. Mai ofera si un utilitar denumit Partition Wipe cu care puteti sterge definitiv datele dintr-o partitie.
  • -Compatibil cu Windows xp, Vista, Windows 7 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Foloseste Emoticon: _ :) _ :)) _ :D _ :P _ =D> _ =))