Pagini

sâmbătă, 12 februarie 2011

Cum se copiaza codul Html al videoclipului nostru din google docs fara a avea afisata obtiunea Embed in pagina principala de vizualizare- videotutorial

Instaleaza Firebug
Click Aici pentru a vizualiza MiniDemo
Pentru cei care posteaza videoclip-urile pe contul de google docs au observat ca, pe pagina de vizualizare a videoclipului nu apare obtiune Embed ca si pe youtube. Pentru uni incepatori in crearea de pagini web, acest lucru este un inconvenient major neavand posibilitatea sa copieze codul Html din caseta Embed. Neputand copia codul Html nu reusesc sa integreze videoclipul in pagina lor nou creata.
Pentru a ne usura munca vom folosi un addon in Mozilla Firefox si anume Firebug.
FireBug, este o extensie a browserului FireFox care poate face viata unui dezvoltator web mult mai usoara iar munca mult mai productiva. Pentru utilizatorii de Internet Explorer exista WebDeveloper ToolBar, insa dupa parerea mea (si nu numai) ToolBar-ul din IE este “mic copil” pe langa FireBug. Pentru a avea acces la Firebug trebuie instalat browserul FireFox si instalata extensia Firebug. Ce este FireBug? FireBug este o extensie pentru Mozilla Firefox cu ajutorul caruia se poate face debug, se poate edita, monitoriza codul html, css, javascript si care contine si multe alte instrumente, printre care o consola javascript, posibilitatea de a monitoriza timpii de executie sau de incarcare pentru o pagina sau imagine si multe altele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Foloseste Emoticon: _ :) _ :)) _ :D _ :P _ =D> _ =))