Pagini

joi, 24 februarie 2011

Recuperarea datelor pierdute cu Easeus Data Recovery Wizard– videotutorial

Download Easeus Data Recovery Wizard 5.0.1-FREE
Click Aici pentru a vizualiza MiniDemo
Easeus Data Recovery este un  program avansat de recuperare a datelor care recuperează datele în urma formatării şi a fişierelor şterse din Recycle Bin sau datele pierdute în timpul partiţionării, a defecţiunilor, avarierii programelor, infectării cu viruşi, opririi neaşteptate a sistemului sau orice alte motive necunoscute. Acest program este foarte util  în cazul piederii unor date, în special atunci când vreţi să recuperaţi date de pe un hard disk formatat. Data Recovery Wizard funcţionează foarte bine pe RAID hardware şi pe hard drive, drive USB, card SD, card de memorie, etc. Data Recovery Wizard Professional asigură o soluţie inteligentă pentru recuperarea datelor utilizatorilor de computere.
Compatibil cu Windows 2000, XP, 2003, Vista, Windows 7
Easeus Data Recovery Wizard 5.0.1-FREE

5 comentarii:

 1. Un soft bunicel,dar hdd-ul trebuie sa fie perfect functional

  RăspundețiȘtergere
 2. recuperare date hdd...Pai, in general daca ai probleme cu HDD [bad-uri], probabilitatea de a recupera ceva de pe el suta la suta este zero. Asa ca in asemenea situatii limita,trebuie sa ne multumim si cu putinul pe care il obtinem. O recuperare de date nu inseamna ca o sa obtinem un procent de suta la suta dintr-un intreg. Intodeauna pirderile sunt acceptabile si nediscutabile.

  RăspundețiȘtergere
 3. Pot recupera date foldere sterse cu deep freeze?
  Am facut un folder nou pe desktop cu poze dupa care am dat restart si mi s-a sters - bineinteles.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca ai instalat deep freeze, pe calculatorul tau si este pus in modul protectie paritia C, el la fiecare restart va readuce partitia protejata la starea initiala, deci daca ai facut un folder pe partitia C, el la urmatorul restart sau repornire sistem de operare, va sterge acel folder. Acel folder creat de tine nu va mai putea fi recuperat cu nici un program de recuperare date, este pierdut definitiv.
   In rezumatul meu in legatura cu Depp Freeze am mentionat !!!!!!!!!!!!:
   Va recomand sa inghetati doar partitia pe care aveti instalat Windows-ul, in mod normal este partitia "C:". Astfel, pentru ceea ce vreti sa download-ati de pe internet, sa creati sau sa editati, trebuie sa folositi ca locatie orice cale de pe celelalte partitii neprotejate. “D:\”, “E:\”, etc.

   Presupunem ca dam jos de pe internet Filme, Muzica, Documente si Foto, niciodata nu le vom salva pe partitia “C:\” , Desktop sau My Documents pentru ca, cat timp partitia este in modul inghetat-( Boot Frozen) la urmatorul restart/repornire a computerulu vom pierde tot din aceste locatii.

   Daca citeai tot rezumatul, realizai ca ai facut o super greseala.
   Asta este neatentia se plateste !!! ...Sfatul meu este sa citesti rezumatul la Deep Freeze cu foarte mare atentie, cap coada dupa care sa citesti si comentariile din pagina.

   Ștergere
 4. PC INSPECTOR

  Expect thorough inspection and file recovery from this Windows compatible tool. PC INSPECTOR recognizes all types of data and you can use it to recover deletions and even total volume

  loss.
  FreeUndelete

  As the name suggests, FreeUndelete is a free tool that you can use to recover deleted files. This is a simple, efficient tool. Pressed SHIFT-DEL or emptied the Recycle Bin? No problem. This

  tool will recover your files.
  ADRC Data Recovery Software Tools

  The ADRC Data Recovery Software Tools contains a collection of data recovery tools that support a wide variety of file systems and drives. The tool zooms in to complete critical recovery

  functions like disk image backup, undeleting files, disk cloning, editing and restoring boot parameters and restoring backup image, among other roles.
  NTFS Data Recovery Toolkit

  The NTFS Data Recovery Toolkit is built specifically for NTFS volumes. This toolkit comes loaded with data recovery tools, partition manager and disk editor. All tools contain instructions on

  how to use them.
  EaseUS Data Recovery Wizard

  hah ! nice posts
  find other free data recovery software for deleted file with full recovery ,help you now

  RăspundețiȘtergere

Foloseste Emoticon: _ :) _ :)) _ :D _ :P _ =D> _ =))