Pagini

luni, 4 aprilie 2011

Ce este WinPatrol si ce face el - Un Plus De Securitate- videotutorial

Download WinPatrol
Click Aici pentru a vizualiza MiniDemo

Avira AntiVir, Avast, BitDefender, Kaspersky, Norton … sunt primele denumiri ale unor solutii de securitate foarte cunoscute, care ne vin în minte în momentul în care vorbim despre protectia si implicit securitatea sistemului de operare Windows.

Pe bună dreptate, dar … mai există cu sigurantă si o altă serie de solutii complementare extrem de eficiente, cu un consum redus de resurse, dar care din păcate, sunt prea putin cunoscute pe la noi.

Kit-ul de instalare WinPatrol este unul “foarte gigantic”, are numai 971 KB iar instalarea se face extrem de usor si rapid, asta când la ora actuală majoritatea software-ului de securitate, vine de multe ori în pachete de sute de MB, cu anumite utilitare care efectiv nu îsi au rostul în componenta acestora.

Dacă solutiile antivirus enumerate mai sus precum si multe altele asemănătoare, cer a fi actualizate cu semnături, la WinPatrol – Scotty câinele de pază al Windows-ului, acum disponibil si cu traducerea în limba română, nu mai avem nevoie de acest lucru.

WinPatrol vă va alerta în orice moment si cu o mare promptitudine, de acele programe neplăcute sau rău intentionate, unele extrem de periculoase, care se pot infiltra în sistemul de operare fără ştirea voastră, gen spyware, adware, etc.

WinPatrol vă readuce controlul asupra calculatorului vostru, astfel încât veţi şti ce programe rulează şi care ar trebui să fie protejate în orice moment.

WinPatrol este un program de securitate care vă semnalează tentativele de hijack, atacurile malware precum si schimbările critice ale anumitor fisiere ce compun sistemul de operare, efectuate fără permisiunea utilizatorului.

WinPatrol este pionier în folosirea sistemului euristic de tip comportamental pentru a detecta atacurile, intruziunile de orice fel, în timp real.

Programul afişează o casetă de dialog pentru a vă alerta de eventualele modificări efectuate cu sau fără consimţământul vostru, a anumitor fisiere, vitale sistemului de operare Windows.

WinPatrol face un back-up al fisierelor critice ale sistemului de operare si alertează atunci când acestea îsi modifică continutul, din anumite motive.

Ca o aplicatie multi-scop pentru suport tehnic, WinPatrol înlocuieste multe utilitare de sistem, venind cu o functionalitate mult îmbunătătită mai ales cu ultima versiune, WinPatrol 20.0.2011.2.

Spre deosebire de solutiile antivirus ce au nevoie de definitii ca să functioneze, WinPatrol functionează pe bază de detectie comportamentală.

Când altii vor căuta să-si actualizeze programul antivirus pentru a scăpa de eventualele infectii, tu vei fi protejat si vei cunoaste tot ce se întâmplă în sistemul tău.

În ciuda afirmatiilor producătorilor, WinPatrol este complementar unui antivirus.

Una dintre vestile foarte bune este că nu intră în conflict cu antivirusul instalat pe calculator, iar o altă veste excelentă, este faptul că de foarte curând WinPatrol este disponibil acum, pentru a fi descărcat si cu traducerea în limba română.

Instalarea traducerii este extrem de simplă, se descarcă fișierul tip .reg de pe site-ul WinPatrol, apoi dublu clic pe acesta, confirmăm cu OK si cam asta este tot.

Compatibil cu Windows XP, Vista, Windows 7
Sursa articol yo9fah.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Foloseste Emoticon: _ :) _ :)) _ :D _ :P _ =D> _ =))